PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Shoqata “Gora Jonë” ndau dhurata për fëmijët e komunitetit bullgar nga Gora
Shoqata “Gora Jonë” ndau dhurata për fëmijët e komunitetit bullgar nga Gora
Në vigjiljen e vitit të ri 2021 shoqata “Gora Jonë” gëzoi me dhurata fëmijët nga komuniteti bullgar në rajonin e Gorës. Në praninë e drejtorëve të shkollave dhe të kopshteve të fëmijëve u ndanë 400 pako dhuratash. Kjo nismë tashmë u kthye në...
13 janar 2021
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dhurata për festat e fundvitit për fëmijët e pakicës bullgare në qarkun e Korçës

Dhurata për festat e fundvitit për fëmijët e pakicës bullgare në qarkun e Korçës

Me rastin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Shoqata për Miqësi Bullgaro-Shqiptare gëzoi fëmijët e komunitetit bullgar në qarkun e Korçës me dhurata. Në ceremoninë e ndarjes së dhuratave në bashkinë Pusteç u përfshinë nënkryetari i bashkisë Jani Nikolla,...
11 janar 2021
NATO i dhuron 60 respiratorë Shqipërisë për përballimin e COVID-19

NATO i dhuron 60 respiratorë Shqipërisë për përballimin e COVID-19

Në një ceremoni më 22 tetor NATO i ka dhuruar Shqipërisë 60 respiratorë që do të përdoren në institucionet shëndetësore në funksion të përballimit të COVID-19. Në ceremoninë ishin të pranishëm kryeministri Edi Rama, ministrja e mbrojtjes Olta Xhaçka,...
29 dhjetor 2020
Bullgaria mbështet rikonstruktimin e rrugës Bilisht-Vërnik

Bullgaria mbështet rikonstruktimin e rrugës Bilisht-Vërnik

Ambasadori i Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë z. Momtchil Raytchevski dhe Kryetari i Bashkisë Devoll Eduard Duro nënshkruan një marrëveshje për dhënien e ndihmës financiare për rikonstruktimin e pjesës së dytë të rrugës midis qytetit...
29 dhjetor 2020
The Joint Chairmanship of the Republic of Bulgaria and the Republic of North Macedonia of the Berlin Process for the Western Balkans organizes a Meeting of the Ministers of Foreign Affairs, VTC format, on 9 of November 2020

The Joint Chairmanship of the Republic of Bulgaria and the Republic of North Macedonia of the Berlin Process for the Western Balkans organizes a Meeting of the Ministers of Foreign Affairs, VTC format, on 9 of November 2020

Ministers of Foreign Affairs‘ meeting is to take place on 9 of November 2020 as part of the 2020 Berlin Process for the Western Balkans’ first Joint Chairmanship of the Republic of Bulgaria and the Republic of North Macedonia. Due to the fragility of the situation, attributed to the Covid-19 pandemic, the meeting will be held on-line in VTC...
05 nëntor 2020
Новини МВНР Виж всички новини
Kontakt

Контакти

Посолство на Република България в Република Албания

Адрес: ул. „Скендербег”, № 12, гр. Тирана

Телефон:

+355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Факс: +355 4 22 32 272

Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани:
+355 4 22 69 243

Дежурни телефони в извънработно време:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Работно време: 08.00 – 15.00 ч.

Приемно време на Консулска служба: 08:30 – 12:00 ч.

E-mail: [email protected]

Kontakt

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Adresa: rr. “Skënderbej”, № 12, Tiranë

Telefon:

 +355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Faks: +355 4 22 32 272

Telefon me postë zanore për ofrimin e informacionit për shërbimet konsullore dhe për dërgimin e sinjaleve nga ana e qytetarëve:
+355 4 22 69 243

Telefonat jashtë orarit të punës:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Orari i punës: 08:00 – 15:00

Orari i pritjes në Zyrën konsullore: 08:30 – 12:00

E-mail: [email protected]

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация