PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Arsim në Bullgari

Arsim në Bullgari

 

Kolegji amerikan – Sofja

Shkolla e lartë e menaxhimit – Varna

Universiteti bujqësor – Plovdiv

Universiteti amerikan – Blagoevgrad

Universiteti i lirë i Burgasit

Universiteti i lirë i Varnës “Çernorizec Hrabër”

Universiteti i Veliko Tërnovos “Shenjtorë Kiril dhe Metodij”

Universiteti mjekësor – Pleven

Shkolla e lartë ushtarakodetare “N. J. Vapcarov”

Shkolla e lartë ushtarakoajrore “G. Benkovski” – Dolna Mitropolija

Shkolla e lartë e sigurimeve dhe financave

Instituti i lartë për përgatitje të oficerëve dhe për veprimtari shkencoro-hulumtuese pranë MPB

Shkolla e lartë e ndërtimit “Luben Karavellov”

Shkolla e lartë e transportit “Todor Kableshkov”

Universiteti ekonomik – Varna

Kolegji i telekomunikacioneve dhe postave

Universiteti i pyjeve

Universiteti mjekësor – Sofja

Universiteti mjekësor – Varna

Shkolla e lartë ndërkombëtare e biznesit – Botevgrad

Universiteti i minierave dhe gjeologjisë “Sh. Ivan Rillski”

Akademia kombëtare e arteve teatrale dhe filmike “Krëstjo Sarafov” – Sofja

Universiteti kombëtar ushtarak “Vasil Levski” – Veliko Tërnovo

Akademia kombëtare e sportit “Vasil Levski”

Universiteti i ri bullgar

Universiteti i Plovdivit “Paisij Hilendarski”

Universiteti i Rusesë “Angel Kënçev”

Shkolla e lartë e specializuar mbi arsimin bibliotekar dhe teknologjitë e informacionit

Universiteti i Sofjes “Sh. Kliment Ohridski”

Akademia bujqësore “D. A. Cenov” – Svishtov

Universiteti teknik – Varna

Universiteti teknik – Gabrovo

Universiteti teknik – Sofja

Universiteti trak – Stara Zagora

Universitet për arkitekturë, ndërtim dhe gjeodezi

Universitet për ekonominë kombëtare e botërore

Universitet i teknologjive të ushqimit – Plovdiv

Instituti frankofonik mbi administratën dhe menaxhimin

Universiteti kimiko-teknologjik dhe metalurgjik – Sofja

Universiteti i Shumenit

Universiteti Jugperëndimor “Neofit Rillski” – Blagoevgrad

Shkolla e lartë evripiane e ekonomisë dhe menaxhimit – Plovdiv

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация