Gerb

Акредитация на журналисти за Конференцията за сигурност и стабилност на 8-9 септември на о-в Родос
16.08.2016
Print
Email

Първата Конференция за сигурност и стабилност ще се проведе на 8 - 9 септември 2016 г. на остров Родос по инициатива на Министерство на външните работи на Република Гърция.

На конференцията във формат 7+7 ще присъстват външни министри от европейски и арабски държави за обсъждане на целия спектър от предизвикателства пред сигурността в региона на Източното Средиземноморие.  

Представителите на медии, които желаят да отразят събитието, трябва да бъдат акредитирани предварително. Акредитацията се заявява чрез изпращане на попълнен формуляр по образец на адрес: pressof3@mfa.gr (Дирекция „Информация” на Министерство на външните работи на Република Гърция). Към писмото следва да се прикачи и актуална паспортна снимка.

Крайният срок за акредитация на представители на медии е 2 септември.

Подробна информация, включително необходимият формуляр за акредитация, може да бъде намерена на уебсайта на Министерство на външните работи на Република Гърция на следния адрес: http://www.mfa.gr/en/foreign-policy/regional-policy/rhodes-conference-for-security-and-stability-rhodes-8-9-september-2016.html

Акредитация на журналисти за неформалната среща на министрите на външните работи на ОССЕ
Акредитация на журналисти за отразяване на събития в Братислава по време на Словашкото председателство на Съвета на ЕС

                     

 Държавна агенция за българите в чужбина