Gerb


КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХАРАКТЕРА НА ПУБЛИКУВАНАТА НА САЙТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАЩИ

 

Министерството на външните работи на Република България предоставя актуална обща информация за пътуващи за 194 държави по света. Тази информация е значително по-подробна и често променяща се в случаите, когато се отнася за район или държава, в които събитията търпят динамична промяна.

В процеса на планиране на Вашето пътуване в чужбина можете да се запознаете с актуалните Консулски съобщения ТУК и с последните Съобщения на Ситуационния център на МВнР ТУК.

 

Министерството на външните работи обръща особено внимание на всички българските граждани, които сключват договори за работа с работодатели в други страни, да имат изрядни договорни отношения и да следят работодателят да изпълнява изискванията на местното законодателство.

 

Министерството на външните работи не носи отговорност за пълната изчерпателност на публикуваната на неговия сайт информация за пътуващи, както и не може да бъде подвеждано под отговорност от граждани, претърпели щети при определени обстоятелства, на основание претенция за непълна информация за пътуващи, публикувана на сайта на Министерството.

                     

 Държавна агенция за българите в чужбина